Freckle & Punch

Fragt & Levering

Hos Freckle & Punch bestræber vi os på en hurtig levering. Alle ordre bestilt hverdage inden kl. 12:00 afsendes samme dag. Ordrer bestilt efter kl. 12:00 sendes førstkommende hverdag.
Hvis du skal bruge varerne til en bestemt dato er du velkommen til at skrive det under “kommentarer”, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at få dem frem til ønskede dato.

Vær opmærksom på at Postnord og GLS ikke leverer pakker i weekenden, så varer bestilt torsdag efter kl. 12 og fredag, sendes førstkommende mandag.

Det kan forekomme, at enkelte varer er udsolgt eller der vil være ekstra leveringstid. I så fald vil vi kontakte dig. Du kan se lagerstatus under hvert enkelt produkt. Vi tager forbehold for fejl i lagerstatus.

Husk at gemme dit ordrenummer hvis varen returneres og pengene skal refunderes.

Fragt
Forsendelse i Danmark
Vi sender alle varer via Postnord eller GLS pakkepost, hvilket gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikrede under forsendelsen, men ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold.

Pakken sendes uden omdeling. Postnord og GLS sender besked til dig om, hvilket pick up point pakken kan afhentes ved.

Er pakken og/eller indholdet beskadiget ved modtagelsen,  skal du anmelde det til Postnord eller GLS senest 2 dage efter modtagelsen og returnere varen til os efterfølgende. Freckle & Punch er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten. Vi pakker altid varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres.
Vi sørger for alle forsendelsesomkostninger og leverer fragtfrit.